Double breasted pak

Double breasted kostuums zijn weer helemaal terug. Fraai en slank gesneden double breasted kostuums uiteraard. Maar ook voor de oudere man die op zoek is naar een double breasted pak staan onze kleermakers klaar. Wij maken voor u graag een double breasted pak op maat. Bel ons voor meer informatie en mogelijkheden voor het aanmeten van uw double breasted kostuum. Double breasted suits hebben altijd een bepaalde ongenaakbare stijl. Mits mooi gesneden uiteraard. Maar de snit van uw double breasted suits kan u prima aan onze overlaten!

Een los double breasted colbert heren of double breasted jas, zonder broek, kan ook heel leuk zijn. Dit is dan vaak in blauw uitgevoerd een double breasted blazer, oftewel een double breasted colbert heren.

Double breasted smokings zijn ook klassiek. Deze kunnen wij voor u maken. De double breasted smoking kan op verschillende manieren gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met onze kleermaker.

En dan is er nog de double breasted mantel. De double breasted mantel is heerlijk voor in de winter. Door de dubelle laag aan de voorkand geeft het extra warmte. Een double breasted mantel en double breasted coat zijn het zelfde. Een double breasted coat is ook lekker warm.

Het double breasted gillet is zeldzamer dan het single breasted gillet. Maar voor bijzondere gelegenheden, zoals een huwelijk, past het double breasted gillet prima.

Alle bovenstaande kleding kunnen wij voor u maken. Tel 023-5277731 of mail sales@mandemakersuits.nl.

Comments are closed.