Linnen pak

Uw linnen pak kan u bij ons bestellen. Linnen is een van de oudste stoffen in de wereld, en tegelijk een van de hipste! Een beige linnen pak, is een casual en toch verfijnde look voor de zomer. Het is normaal gesproken moeilijk om het perfecte linnen pak vinden, maar verheugt u! Uw heeft het perfecte linnen maatpak gevonden.

Klassiek is het wit linnen pak of beige linnen pak. Lichte kleuren reflecteren de warmte. Maar we hebben vele verschillende kleuren linnen pakken. Bedenk echter dat de meeste zomer pakken lichter van kleur zijn (en zelfs in gewicht) voor een reden.

Een belangrijk punt om op te merken over linnen pakken, is de zorg die ze nodig hebben. Het kreukt makkelijker, maar dat is tegelijk ook de charme van uw linnen pak. U kan kiezen voor een iets zwaarder linnen voor uw linnen pak dat minder snel kreukt.

Interesse in een wit linnen pak, of een beige linnen pak? Uw linnen maatpak kan u bij ons laten maken. U kan bellen met 023-5277731 of mailen naar sales@mandemakersuits.nl om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Comments are closed.