Trouwpak Haarlem

U bent op zoek naar een trouwpak in Haarlem? Kies dan voor een maatpak van Mandemaker. Bij ons geen vermaakte confectiepakken maar echt maatwerk.

U kan terecht in onze showroom, net buiten de stad. Deze is open op afspraak. U heeft dus altijd de volle aandacht van ons. Wij zorgen voor een kopje koffie en tonen u de mogelijkheden voor uw trouwpak. Er is een ruimte (gratis) parkeerplaats voor de deur. Uw trouwkostuum Haarlem zal een succes zijn. We hebben uitgebreid aandacht voor uw wensen. Alles is mogelijk. Van de stof tot de knoopsgaten, u kan alle details zelf bepalen voor uw trouwpak in Haarlem. U word opgemeten en aan de hand van deze maten maken wij een perfect passend pak.

Een trouwkostuum in Haarlem hoeft bovendien niet duur te zijn. Bekijk onze prijzen elders op deze site. We kunnen uw pak desgewenst ook zo maken dat het na de bruiloft nog prima door de dragen is, voor werk, feesten of andermans bruiloft.

Trouwkostuum in Haarlem of elders?
Wenst u uw trouwkostuum niet in Haarlem maar elders te laten aanmeten? Ook dat kan. Onze travelling tailor bezoekt u graag thuis. In alle rust zoekt u de details uit van uw trouwkostuum, of dat nu in Haarlem is of elders in Nederland.

Graag maken we een afspraak voor het aanmeten van uw trouwpak, Haarlem, of elke andere plek is mogelijk. U kan overdag en ook in de avond afspreken.

Maak nu een afspraak voor het aanmeten van uw trouwpak Haarlem of elders. Neem contact op via: 023-5277731 of mail naar sales@mandemakersuits.nl

Comments are closed.